Go to Top

Online individualni kursevi stranih jezika – Skype nastava

Učenje stranih jezika nikad nije bilo udobnije i lakše. Skuvajte kafu/čaj, smestite se u svoju omiljenu fotelju i online čas stranog jezika može da počne. Vi birate kada, a mi smo tu da Vam vreme provedeno za računarom prođe što efikasnije, zanimljivije i produktivnije, tako što ćete po završetku svog Skype kursa imati ne samo viši nivo znanja stranog jezika, nego i zvanični sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO (više informacija o Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO pročitajte klikom na www.stranijezici.com)

Online časovi stranih jezika putem Skype-a pogodni su za sve one koji imaju puno poslovnih obaveza, za one koji radije biraju individualnu nastavu, kao i za sve ljubitelje rada u opuštenoj atmosferi svoga doma.

Ukoliko se nalazite u nekom drugom mestu ili inostranstvu i niste u mogućnosti da pohađate nastavu u prostorijama nekog od naših nastavnih centara u Beogradu, online nastava je odlična prilika da se upoznate sa metodama rada naše ustanove i uz pomoć istih savladate željeni strani jezik, a po završetku kursa putem Skype-a dobićete zvanični sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO.

Obrazovni sistem EQUILIBRIO nudi vam mogućnost učenja čak devet stranih jezika, a to su: engleski, nemački, francuski, španski, italijanski, ruski, norveški, švedski i arapski jezik.

Putem online nastave možete da učite bilo koji od ovih jezika, baš kao da ste u pravoj učionici, a istovremeno vam ovaj tip nastave pruža fleksibilnost u tempu rada i štedi  vaše vreme.

 Opšte informacije o individualnoj Skype nastavi:

nastava je online, preko Skype-a
nastava je tipa privatnog časa „1 na 1” – Vi i Vaš profesor
u ponudi su engleski, nemački, italijanski, španski, ruski, norveški, švedski, francuski i arapski jezik
u ponudi su svi nivoi učenja (od A1 do C1)
početak nastave – tokom cele kalendarske godine, po izboru polaznika
termini nastave – prema Vašim potrebama (prepodne, popodne ili uveče, radnim danom ili vikendom)
trajanje – po izboru polaznika (preporučeni tempo rada – 2 puta nedeljno po 90 minuta)
preporučeni nastavni fond – 15 časova od 90 minuta

Tokom 2017. godine Obrazovni sistem Equilibrio odobrava akcijske cene
za Individualne online kurseve stranih jezika

REDOVNA CENA
ZA PREPORUČENI nastavni fond
15 časova od 90 minuta:
AKCIJSKA CENA
za preporučeni nastavni fond
15 časova od 90 minuta:
349 € Samo 199 € *

*plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Cena obuhvata:

upis na program – Skype kurs
polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja prethodnog nivoa znanja*
izradu plana i programa za održavanje nastave na osnovu individualnih potreba polaznika
pohađanje individualnog online kursa stranog jezika
izdavanje zvaničnog sertifikata Obrazovnog sistema EQUILIBRIO**

* testiranje polaznikaiz Beograda se odvija u prostorijama Obrazovnog sistema EQUILIBRIO. Za polaznike iz Srbije i inostranstva testiranje se vrši online, u unapred zakazanom terminu i besplatno je.

**polaznicima koji nisu iz Beograda sertifikat se šalje preporučenom poštom

Bilo da ste početnik ili neko ko želi da osveži i unapredi svoj nivo znanja stranog jezika i želite da to učinite u vidu individualne nastave „1 na 1“, ovaj program je fleksibilan u smislu da je profesor fokusiran isključivo na razvoj vaših jezičkih kompetencija.

Korišćenjem različitih vizuelnih i audio materijala kroz nastavne jedinice, svaki čas se prilagođava potrebama polaznika. Stoga ukoliko želite da se oslobodite treme prilikom komunikacije na stranom jeziku ili poradite na drugim jezičkim vestinama poput pisanja, izgovora ili strucne terminologije, Skype nastava stranih jezika će vam na opušten način i u prijatnoj atmosferi omogućiti upravo to, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Uz svog profesora, svoj tempo rada i sa svoje trenutne lokacije moći ćete da naučite i savladate sve ono što ste želeli, a to je dobro poznavanje jezika i odlična, samouverena komunikacija, dok će sertifikat Obrazovnog sistema EQUILIBRIO dati i zvaničnu potvrdu vašeg znanja stranog jezika.

Za više informacija pozovite: 011 31 22 253, 063 300 935 (10-18h)

Na ovaj kurs jezika možete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA