engleski-individualni-casovi
Engleski jezik je već godinama internacionalni jezik u svetu poslovanja. Upravo iz tog razloga sve više ljudi oseća potrebu da nauči engleski ili prošii svoje znanje engleskog jezika u smeru obogaćivanja jezičkog sadržaja novim izrazima i terminima neophodnim za uspešnu komuikaciju na engleskom.

Individuaulni kursevi engleskog jezika odvijaju se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Individualni časovi engleskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što pre.

Nastava je tipa „1 na 1” – vi i vaš profesor.

Gramatika engleskog jezika usvaja se kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

U svom radu, naši profesori primenjuju najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Idealan program za sve vas koji menjate smene na poslu!

Individualni časovi engleskog jezika organizuju se prema vašim potrebama. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se vaš nivo predznanja engleskog jezika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da vam se omogući najbrži mogući napredak.

Individualni časovi engleskog jezika u potpunosti su usklađeni sa vašim obavezama, a termine i raspored nastave utvrđujete prema dogovoru sa predavačem i administrativnim osobljem u našem Centru.

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima, radnim danima i vikendom.

Pročitajte informacije o individualnim opštim kursevima.

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Na ovaj kurs mozete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA