engleski-individualni-casovi
Engleski jezik je već godinama internacionalni jezik u svetu poslovanja. Upravo iz tog razloga sve više ljudi oseća potrebu da nauči engleski ili prošii svoje znanje engleskog jezika u smeru obogaćivanja jezičkog sadržaja novim izrazima i terminima neophodnim za uspešnu komuikaciju na engleskom.

Individuaulni kursevi engleskog jezika odvijaju se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.

Individualni časovi engleskog jezika su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se engleski jezik progovori što pre.

Nastava je tipa „1 na 1” – vi i vaš profesor.

Gramatika engleskog jezika usvaja se kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv. Mnogo vežbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju engleskog jezika.

U svom radu, naši profesori primenjuju najsavremeniji konverzacijski metod, koji vas od prvog trenutka navodi da govorite na engleskom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje.

Individualni časovi engleskog jezika organizuju se prema vašim potrebama. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se vaš nivo predznanja engleskog jezika. Nakon toga pristupa se kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da vam se omogući najbrži mogući napredak.

Individualni časovi engleskog jezika u potpunosti su usklađeni sa vašim obavezama, a termine i raspored nastave utvrđujete prema dogovoru sa predavačem i administrativnim osobljem u našem Centru.

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima, radnim danima i vikendom.

Pročitajte informacije o individualnim opštim kursevima.

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Na ovaj kurs mozete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA