individualni-kurs-nemackog-jezika-beograd
Poznavanje nemačkog jezika danas predstavlja značajunu prednost pri konkurisanju za mnoge poslove u Srbiji, jer veliki broj kompanija iz Austrije i Nemačke posluje na našem tržištu.

Nemački jezik potreban je i svim ljudima koji imaju bilo kakvu vrstu kontakta sa Austrijom ili Nemačkom, zemljama sa kojima Srbija ostvaruje izuzetno visok nivo ekonomske razmene, ali i zemljama u kojima živi i radi veliki broj naših građana.

Isto tako, Nemačka je poslednjih par godina otvorila tržište rada za razne profile zanimanja (zdravstveni radnici, vozači, zanatlije…). Jedini uslov za odlazak na rad u Nemačku je poznavanje nemačkog jezika.

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesno znanje nemačkog jezika koja želite da usavršite, Obrazovni centar EQUILIBRIO vam kroz individulane časove nemačkog jezika nudi mogućnost da u kratkom vremenskom periodu naučite i progovorite nemački jezik.

Individialni kursevi nemačkog jezika u školi EQUILIBRIO odvijaju se prema metodama najeminentnijih nemačkih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva.

Nastava se odvija prema standardima Saveta Evrope, za sve nivoe učenja (od A1 do C2), uz ideju da polaznici ne samo nauče, već i zavole nemački jezik i razumeju nemačku kulturu.

Nastava nemačkog jezika realizuje se uz korišćenje originalnih materijala koji pružaju kako jezička, tako i sveobuhvatna znanja o nemačkom govornom području. Svi udžbenici, kao i ostala nastavna učila (CD, audio + video sadržaji) verifikovani su od nadležnih nemačkih institucija i omogućiće vam potpuno savladavanje nemačkog jezika.

Učenje nemačkog zasnovano je na komunikativnom pristupu koji polaznika individualnog kursa usmerava da sva svoja znanja koristi pre svega pri usmenom izražavanju. Naravno, uz razvijanje i ostalih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja i razumevanja.

Idealan program za sve vas koji menjate smene na poslu!

Kursevi nemačkog jezika podrazumevaju individualni tip nastave (1 na 1, profesor i polazik).

Program se organizuje prema konkretnim potrebama polaznika. Ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja polaznika, a zatim se pristupa kreiranju nastavnog plana i programa sa ciljem da se polazniku omogući što brži napredak.

Časovi su u potpunosti prilagođeni poslovnim i ostalim obavezama polaznika, a termini i raspored nastave utvrđuju se prema dogovoru. Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima.

Pročitajte informacije o individualnim opštim kursevima.

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas,
možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

Na ovaj kurs mozete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA