srpski-jezik-za-strance-beograd
Za sve strane državljane koji žive i rade u Republici Srbiji EQUILIBRIO – Obrazovni sistem organizuje individualni kurs Srpski jezik za strance.

Individualni kurs namenjen je svim stranim državljanima zaposlenim u kompanijama na teritoriji Srbije kao i članovima njihovih porodica.

Kurs Srpski jezik za strance može se organizovati u vidu individualnog časa u Vašim poslovnim prostorijama, stanu, u prostorijama našeg Centra ili online.

Glavni cilj individualnog kursa Srpski jezik za strance je da se stranim državljanima pruži prilika da savladaju i aktivno koriste srpski jezik u svakodnevnim životnim i poslovnim situacijama.

Individualni kurs srpskog jezika za strance osmišljen je tako da polaznici aktivno učestvuju u procesu usvajanja jezičkih struktura i vokabulara neophodnih za poboljšanje svojih jezičkih veština. Nastava je izbalansirana tako da jednako podstiče čitanje, slušanje, pisanje i govor.

Predavači EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema su visoko kvalifikovani, kompetentni profesori jezika sa velikim iskustvom u nastavi. Tokom svog velikog iskustva u radu sa strancima, oni su izgradili najbolji pristup učenju, uz puno vežbanja u stvarnim životnim situacijama.

Za svakog polaznika kursa obezbeđen je osnovni udžbenik. Program predviđa i korišćenje raznih dodatnih materijala u vidu hendauta, fleš kartica, zvučnih zapisa i video klipova, kako bi se obezbedilo dodatno podsticanje i što brže napredovanje polaznika u procesu usvajanja srpskog jezika.

Nastava se u uglavnom odvija na engleskom jeziku, a po želji može da se odvija i na nekom od jezika koje Obrazovni sistem EQUILIBRIO ima u svojoj ponudi: nemački, italijanski, španski, ruski, norveški ili francuski.

Nastava je u formi časa „jedan na jedan“. Start nastave i termini za odvijanje nastave organizuju se u dogovoru sa polaznikom (prepodne, popodne ili uveče). Termine održavanja nastave je moguće odrediti u skladu sa našim trenutnim kapacitetima i rasporedom.

Pogledajte cenovnik usluga.

Ako niste sigurni da li je ovo adekvatan Program/ kurs za Vas, možete nam postaviti  ONLINE PITANJE.

For English translation, click HERE.

Na ovaj kurs mozete se prijaviti popunjavanjem online formulara klikom na PRIJAVA